Åbningstider
Man-Fredag: 9:00 - 17:00
Lørdag: lukket


rytter-vej2 mtbrytter-vejservice-rust MTB raceing rytter tandhjul testcenter-slide

Team Parkvej Cykelsport

TPC er ikke en professionel cykelklub. Det er et træningsfællesskab, som sikrer dig, at du får brugt din nyindkøbte cykel. Det er også her, du lettest får tips og tricks af de tilknyttede cykelryttere. Fx finjusteres din cykel. En optimalt indstillet cykel giver selvfølgelig bedre tider, men vigtigere er, at det også fjerner gener efter træning. Færre gener giver mere tid på vejen. Og det er jo helst der, at du skal bruge din tid. Denne service findes simpelthen ikke andre steder.

Hvorfor cykle?

Frihed. På en cykel er man ikke lukket inde i en kasse, og samtidig bevæger man sig hurtigt mellem A og B. Hvem har måske ikke prøvet at sidde i kø i bilen, for at se cyklisterne glide forbi på cykelstien. Danmark er det mest cykelvenlige land, og det skal vi støtte op om; og så gør det jo ikke noget, at det kommer dig selv til gode. Prøv at tage cyklen med på ferie og oplev et fremmed land på to hjul. Cyklen er lydløs, hvilket gør, at du oplever mere af landet, og du får større overskud. Intet slår bevægelse og vind i håret.

Hvad får du ud af det?

TPC sikrer dig, at din cykel kører perfekt, så du undgår at være sengeliggende pga. af en forkert indstillet cykel. Du undgår irritationen over gear, som lige akkurat ikke skifter præcist. Du får altså en glidende oplevelse.

Noget andet, du får, er visheden om, at din cykel bliver brugt. Alt for ofte sker det, at det fantastiske stykke mekanik, som kaldes en cykel, får lov til at stå i garagen og samle støv. Det er grunden til, at TPC eksisterer. For at cyklerne kommer i brug. For at du får det maksimale ud af din cykel. Vi sørger for dig.

Hvem kan være med?

Alle. Vi har opdelt os i tre hold: A, B og C. Alt efter dit ambitionsniveau er der et hold, som passer til dig. Køb dig en cykel og kom med!

Om Parkvej Cykelsport

En anderledes forretning

I Parkvej Cykelsport møder du ikke en sælger. Du møder passion, og du møder mig, og jeg føler, at den rigtige cykel er vigtigere end at sælge hvad-som-helst. Jeg er med dig hele vejen igennem dit køb, og jeg er ærlig omkring det, jeg ved. Når du køber en cykel her, bliver du en del af et fællesskab med passion for cykling. Dette fællesskab har udmøntet sig i Parkvej Cykelsport, hvor vi mødes og cykler sammen. Her er tilknyttet deciderede cykelryttere, som giver tips og tricks...

læs mere...

Hvem er Tommy?

Parkvej Cykelsport køres efter mine principper: Ærlighed, kvalitet og fokus. Mit navn er Tommy Fugleberg, og jeg er ejeren af Parkvej Cykelsport. Vi har speciale i racercykler, men alle er velkomne. 

Som cykelrytter kender jeg selv til det, som er afgørende for den gode cykel. For at sikre os, at du får den cykel, som passer til dine behov, sælger jeg dig ikke hvad-som-helst....

Læs mere...

Billeder fra forretningen

Forretning 2015 01Forretning 2015 02
Forretning 2015 03Forretning 2015 04
Forretning 2015 05Forretning 2015 06
Forretning 2015 07
© 2021  Parkvej Cykelsport   |   Parkvej 174 6710 Esbjerg V   |   75 15 48 41   |   21 72 48 41   |   info@parkvejcykelsport.dk   |